TROUWADVIESGESPEK

Willen jullie zelf jullie bruiloft organiseren en plannen, maar weten jullie niet zeker of overal aan gedacht wordt? Kunnen jullie handige tips en mogelijk een draaiboek gebruiken? Dan kunnen jullie kiezen voor een trouwadviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij de gehele bruiloft door en zetten we alles op een rijtje voor een mooi totaalplaatje, zodat jullie niet voor verassingen komen te staan. Jullie bepalen zelf waar we de focus op gaan leggen, hetzij een onderdeel van de bruiloft of van A tot Z.

Voorkom extra spanningen en laat jullie hierin ontzorgen! Er is niets mooiers tijdens het organiseren van de bruiloft om al te genieten van de voorbereidingen!

Een trouwadviesgesprek is voor iedereen die gaat trouwen en daarbij geholpen wil worden in de vorm van advies. Voor een trouwadviesgesprek is gemiddeld 2 uur nodig voor €105,00.

ceremoniemeester

Jullie hebben ervoor gekozen om de bruiloft volledig zelf te organiseren, maar willen geen van julliea bekenden vragen voor het ceremoniemeesterschap. Zo kunnen alle aanwezigen jullie bijzondere dag volledig meemaken. Uiterlijk 4 weken voor de bruiloft maken wij een afspraak om alles tot in de puntjes door te nemen, leveranciers na te bellen en op de dag zelf ben ik jullie ceremoniemeester en hoeven jullie alleen maar te genieten!

weddingplanner a-z

Jullie hebben de mooiste ideeën over hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien, maar weten jullie niet waar te beginnen? Geven jullie de organisatie en planning liever uit handen? Dan is “Weddingplanner A-Z” precies wat jullie zoeken. Zoals ik zal zeg, van A tot Z zal ik alles voor jullie organiseren, plannen én houd ik het budget nauwlettend in de gaten. Het enige wat jullie hoeven te doen is jullie wensen door te geven en uit te kijken naar die ene mooie dag!

weddingplanner buitenland a-z

Wie wil dat nu niet, trouwen in het buitenland?! Hierin ben ik jullie weddingplanner van A-Z, maar dan op die voor jullie unieke locatie in het buitenland. Ook regel ik hierbij uiteraard dat jullie huwelijk rechtsgeldig is voor de Nederlandse wet, tenzij anders gewenst.

babs

Voor het afnemen van de ceremonie is een officiële trouwambtenaar nodig. Deze kunnen jullie kiezen uit de betreffende gemeente waar jullie trouwen óf jullie kiezen voor iets persoonlijks, een BABS, “Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand”. Een klik met elkaar is hierin heel belangrijk, want daarmee wordt jullie dag nog persoonlijker. Een aantal weken voor de bruiloft nemen we met elkaar de gehele dag door, zodat er voor mij ook een duidelijk beeld is wie en hoe jullie zijn en hoe ik mijn invulling daarop kan geven. Een BABS maakt de ceremonie nog specialer en persoonlijker.

CONTACT

MBM WEDDING & EVENTS
Oranjestraat 79
3921 BB ELST UT.
06 17 92 76 01
info@mbmarianne.nl

true love stories never have endings

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven